Overskrift: Ren Samvittighed



Ingredienser

Sæberne indeholder KUN de reneste råvarer: Økologisk kokosolie, økologiske vegetabilske olier, økologiske æteriske olier.
Der bliver IKKE tilsat syntetiske eller naturidentiske stoffer og kemikalier - sæberne laves efter gammel opskrift med lud og olier -
og med en meget lavere PH-værdi, end de industrielt fremstillede sæber.

Hvis ikke jeg kan finde ingrediensen i økologisk kvalitet, er den som minimum naturligt dyrket - typisk gennem Urtegården.

De fleste æteriske olier har en evne til at hæmme væksten af bakterier eller dræbe dem. Olierne virker som oftest stimulerende
på heling af småsår samt hudens øvrige naturlige funktioner, idet olierne virker forøgende på blodgennemstrømningen.


Abrikoskernemel:
INCI: Prunus Armeniaca Seed Powder

Fint, pulveriseret mel malet af kerner fra abrikos (Prunus armeniaca). Naturligt exfolieringsmiddel, der renser huden ved at
fjerne døde hudceller og snavs og efterlader huden blød og glat.


Abrikoskerneolie:
INCI: Prunus Armeniaca Kernel Oil
Koldpresset, filtreret olie fra økologiske abrikoskerner (Prunus armeniaca). Halvfed olie, der trænger middelhurtigt ind i huden.
Velegnet til tør, moden og sensitiv hud. Levnedsmiddelkvalitet.


Amarantholie:
INCI: Amaranthus Caudatus Oil
Amarantholie koldpresses af økologiske frø fra Amaranthus caudatus. Olien er rig på den essentielle omega-6 fedtsyre, linolsyre
og indeholder også den essentielle omega-3 fedtsyre linolensyre. Amarantholie har et naturligt indhold af squalene, der også
findes naturligt i hudens sebum (fedtstof). Virker stimulerende på hudens helingsproces, regulerer hudens fugtbalance og
genopretter hudens barriere. Tør olie, der optages hurtigt af huden. Velegnet til moden hud og problemhud, samt sensitiv hud,
solskadet hud og irriteret hud. Levnedsmiddelkvalitet.


Bivoks:
INCI: Cera Alba, CAS nr. 8012-89-3, 8006-40-4
Ubleget naturvoks, udvundet af bikager. Består af en blanding af plantevoks, pollen og et sekret som bierne selv fremstiller.
Absorberes ikke af huden, men beskytter ved at danne en sammenhængende hinde på huden. Levnedsmiddelkvalitet.


Kokosolie:
INCI: Cocos Nucifera Oil
Varmpresset af frøhvide fra kokostræet (Cocos nucifera). Har et højt indhold af mættede fedtsyrer, primært laurinsyre og
myristinsyre. Virker beskyttende og absorberes langsomt af huden. Velegnet til normal-tør hud.


Tidselolie:
INCI: Carthamus Tinctorius Oil, CAS nr. 8001-23-8
Økologisk tidselolie med E-vitamin og karotin.